Wybór przy zdjęciu
Klient dodaje fotografie do ulubionych i koszyka bez opuszczania galerii. Widzi wybrane zdjęcia przed zatwierdzeniem zestawu.
Wybór zdjęć przez klientów
Zbierz wybór zdjęć bez przepisywania numerów z wiadomości. Klient ogląda galerię, zaznacza fotografie i zatwierdza zestaw, który zobaczysz przy realizacji.
Klient dodaje fotografie do ulubionych i koszyka bez opuszczania galerii. Widzi wybrane zdjęcia przed zatwierdzeniem zestawu.
Aplikacja pokazuje stan zapisu. Zatwierdzenie jest blokowane do zapisania zmian, a błąd połączenia pozwala ponowić zapis.
Wybrane fotografie i ich nazwy są dostępne przy zamówieniu. Listę możesz skopiować lub pobrać jako plik tekstowy.
Tak. Koszyk pokazuje wybrane zdjęcia i podsumowanie przed zatwierdzeniem.
Niezapisane zmiany są oznaczone komunikatem i można ponowić zapis. Klient powinien zaczekać na potwierdzenie zapisu przed zamknięciem strony.
Tak. Lista wybranych zdjęć pozwala skopiować nazwy lub pobrać je jako plik TXT.
Opowiedz o swoim studiu. Poznasz sposób działania aplikacji, cenę abonamentu i warunki dostępu przed podjęciem decyzji.
Zapytaj o abonament